Bölükyayla İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://bolukyaylaiho.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mah. Atatürk Cad. 82/D, Bölükyayla/ KAHTA/ ADIYAMAN
VİZYON : Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan ,ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, tüm insanları sevgi ve saygıyla kucaklayabilecek goşgörüye sahip ve çevrede taktir edilen bir okul olmak.
MİSYON : Okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimizin iyi bir vatandaş olması için gerekli bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek; Her öğrencinin ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır. “ Biz Bölükyayla Ortaokulu tüm yönetici, öğretmen ve diğer personeli ile bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışma ve başarının erdemini, ülkemizin kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız"
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00 -12:30
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Merkezi ısıtma.
Servis : özel.
Ulaşım : Adıyaman il merkezinden özel servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Belde yaklaşık 6000 nüfuslu bir yerleşim yeridir. içerisinde ptt şubesi, fırın, bakkal mevcuttur. Kiralık daire yoktur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adıyaman il merkezine 27 km, Kahta ilçe merkezine 20 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :